• 100% persoonlijke cadeaus
  • Geven is een feest, ontvangen is onvergetelijk
  • Hoge kwaliteit, snel in huis

Geboortestoeltje sticker

€22,50

U ontvangt een sticker voor de zitting en voor de rugleuning. Beide stickers zijn voorzien van een transparante beschermlaag tegen krassen en stoten. U kunt de stickers zelf gemakkelijk op de daarvoor bedoelde stoeltjes plakken. Er zijn twee type stoeltjes waar de stickers voor zijn bedoeld, kijk dus goed welk type stoeltje u heeft.

Op voorraad! Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen verwerkt.
Opties

Geboortestoeltje sticker

Bestel een op maat gemaakte sticker voor uw kinderstoeltje. De stoeltjes zijn erg populair en omdat er veel mensen zijn die hun oude sticker willen vervangen voor een nieuwe of zelf een stoeltje hebben aangeschaft zijn er nu losse sticker sets te verkrijgen. Let op! de geboortestoeltje sticker sets zijn alleen te gebruiken voor de stoeltjes die ook op de website staan (Kritter/Sundvik). Wij maken geen stickers voor andere type stoeltjes.

Sticker van hoge kwaliteit

De stickers voor kinderstoeltjes zijn allen van hoge kwaliteit. Er wordt geprint op een hoogwaardig vinyl met een permanente lijmlaag die binnen enkele dagen uitgehard is. Dankzij de transparante beschermlaag wordt de afbeelding extra beschermd tegen krassen en uv.  
Lengte 25
Breedte 25
Hoogte 0.5