• 100% persoonlijke cadeaus
  • Geven is een feest, ontvangen is onvergetelijk
  • Hoge kwaliteit, snel in huis

Stoeltje met naam Spring

v.a. €44,95

geboortestoeltje-kwaliteit-drukwerk

 

Een super gaaf stoeltje met naam en geboortedatum van het kindje! Ieder kindje verdient natuurlijk een eigen stoeltje, en wat is er dan leuker dan een stoeltje met eigen naam en geboortedatum erop.

Op voorraad! Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen verwerkt.
Opties

Stoeltje met naam voor kind!

Wil je graag een stoeltje met de naam van het kindje cadeau doen? Dit stoeltje deluxe met ronde rugleuning is de ideale keuze bij de geboorte of een verjaardag. De houten stoeltjes zijn razend populair door de eenvoud en witte kleur passen ze in ieder interieur thuis. Een hoogwaardige print op de rugleuning zorgt ervoor dat dit stoeltje een cadeau is om nooit te vergeten. Het stoeltje geeft extra bijzonder door er de naam en geboortedatum op te laten plaatsen. U kunt zelf kiezen bij het in elkaar zetten van het stoeltje of u de naam en het plaatje aan de voorkant of de achterkant van het stoeltje wilt. Heeft u liever beide zijden van de rugleuning bedrukt dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Kortom, het stoeltje met naam Spring is een super origineel cadeau voor verjaardag of geboorte en zal garant staan voor jarenlang speelplezier.

Kenmerken van het stoeltje met naam tape:

Afmeting gemonteerd stoeltje
  • Breedte: 22 cm
  • Diepte: 29 cm
  • Hoogte: 55 cm
  • Zitbreedte: 28 cm
  • Zitdiepte: 29 cm
  • Zithoogte: 30 cm

*Om schade tijdens transport te voorkomen wordt het naam stoeltje ongemonteerd verzonden. Het stoeltje is door iedereen eenvoudig in elkaar te zetten met de meegeleverde instructie *Hoe wordt mijn ontwerp op de rugleuning geplaatst? Het ontwerp wordt op een full color hoge resolutie direct op de rugleuning geprint. Er wordt bij dit stoeltje geen gebruik gemaakt van stickers!

Onderhoudsinstructies:
Afnemen met een doekje met wat mild schoonmaakmiddel. Afnemen met een droge doek.
Productomschrijving
Belangrijkste onderdelen: massief populierenhout, Acrylverf Rugleuning: stootvast polystyreen Zitting: hardboard, Acrylverf

Andere leuke stoeltjes met naamsvermelding die u zelf kunt ontwerpen.

Uiteraard zijn er nog veel meer leuke stoeltjes met naam te bestellen. Geboortestoeltje heeft het grootste assortiment stoeltjes en de keuze is dan ook enorm. Wil je bijvoorbeeld het stoeltje graag zelf ontwerpen dan kunt u  kiezen voor het stoeltje rechte rug met naam zelf ontwerptool waarbij u de zitting en de rugleuning kunt ontwerpen. Wilt u het nog iets mooier dan is er ook nog het stoeltje met ronde rug zelf ontwerp.

Stoeltje met naam van een vast Geboortestoeltje-ontwerp

Wil je een stoeltje aan een kind cadeau doen waar meer op staat dan alleen de naam dan is het wellicht leuk om eens tussen onze vaste ontwerp stoeltjes te kijken. Tussen de vaste ontwerpen zitten stoeltjes waar u naam, geboortedatum en zelfs lengte tijd en gewicht op kwijt kunt. Zo ben je verzekerd van een super origineel en 100% persoonlijk stoeltje.

Combineer je stoeltje met een kraamcadeautje met naam!

Mocht je een leuk stoeltje uitgezocht hebben en wil je dit graag aanvullen met nog een ander leuk cadeau met naam dan hebben wij een prachtige pagina met allerlei leuke cadeautjes die je kunt voorzien van de naam van het kindje. De pagina waar je deze leuke cadeautjes vindt is "kraamcadeau met naam".

Lengte 57
Breedte 33
Hoogte 5