• 100% persoonlijke cadeaus
  • Geven is een feest, ontvangen is onvergetelijk
  • Hoge kwaliteit, snel in huis

geboortestoeltje geboortekaartje luxe

€59,95

Geboortestoeltje van geboortekaartje deluxe. Het  geboortekaartje wordt gebruikt voor een schitterend ontwerp voor op het stoeltje. U bent direct verzekerd van een origineel cadeau dat de ouders niet snel zullen vergeten, en waar de kleine spruit erg veel plezier aan zal beleven. * Uw eigen geboortekaartje op de zitting van het geboortestoeltje *Geboortekaartjes worden na het inscannen op onze kosten naar u geretourneerd.  

 

Mocht de website een foutmelding aangeven waardoor u de bestelling niet kunt afronden dan mag u de bestelling zonder uploads plaatsen en de bestanden via de mail, ovv het bestelnummer, naar ons mailen.

Bestanden kunnen alleen in jpg of png geüpload worden, dus niet in pdf. Pdf bestanden mag u achteraf via de orderbevestiging naar ons mailen. Geen foto van het geboortekaartje uploaden maar een gescand bestand (liefst op 300 of 600 dpi ingescand).

Op voorraad! Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen verwerkt.
Opties

Geboortestoeltje van geboortekaartje deluxe

Naast het erg gewilde model geboortestoeltje met hondje en katje is dit de absolute nummer twee. Een super leuk stoeltje met de opdruk van het geboortekaartje zodat  het altijd in de smaak valt bij de kers verse ouders. Een stoeltje van geboortekaartje is leuk als kraamcadeau maar ook erg leuk om gewoon zelf te bestellen voor je kleine wonder(tjes). 

Hoogwaardige print van het geboortekaartje

Elk stoeltje wordt voorzien van een geboortekaartje kopie van hoogwaardig gedrukt stickermateriaal. Wij scannen de geboortekaartjes zelf in om een zo hoog mogelijke resolutie en scherpte te verkrijgen. De sticker is voorzien van een high gloss laag zodat deze mooi glanst en zijn glans ook behoudt. Omdat de stickers door professionele machines worden gedrukt zullen de kleuren echt en natuurlijk aanzien. Houdt wel rekening met een mogelijke kleurafwijking van 5%.

Alle soorten kaartjes kunnen gebruikt worden voor een mooi geboortestoeltje!

 

Kenmerken van het geboortestoeltje met ronde rug:

Afmeting gemonteerd stoeltje
  • Breedte: 22 cm
  • Diepte: 29 cm
  • Hoogte: 55 cm
  • Zitbreedte: 28 cm
  • Zitdiepte: 29 cm
  • Zithoogte: 30 cm

*Om schade tijdens transport te voorkomen wordt het stoeltje ongemonteerd verzonden. Het stoeltje is door iedereen eenvoudig in elkaar te zetten met de meegeleverde instructie

*Zijn er kleurafwijkingen mogelijk?

Dit is soms mogelijk en helaas onoverkomelijk. Deze afwijking is zeer minimaal en deze proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede en kwalitatieve scans te maken van het geboortekaartje. Houdt er echter wel rekening mee dat de kleur iets kan afwijken van het origineel. Witte, lichte kaartjes en parelmoer wijken het meest af, houdt hier dus rekening mee voordat u bestelt. *Fluorescerende kleuren op het geboortekaartje Geboortekaartjes met fluorescerende kleuren zullen sterk afwijken van het origineel. *Ontvang ik eerst een proefvoorbeeld? Wanneer u graag een proefvoorbeeld wenst te ontvangen kunt u dit aangeven bij extra opmerking. *Kan ik ook een foto van het kindje gebruiken? U kunt op het geboortestoeltje ook een foto laten drukken. U mag de foto uploaden tijdens de bestelling of toesturen via de mail.

Onderhoudsinstructies:
Afnemen met een doekje met wat mild schoonmaakmiddel. Afnemen met een droge doek.
Productomschrijving
Belangrijkste onderdelen: massief populierenhout, Acrylverf Rugleuning: stootvast polystyreen Zitting: hardboard, Acrylverf
Lengte 57
Breedte 33
Hoogte 5